Jövő héten Xbox Live-ra kerül a Dungeon Fighter LIVE

2012. július 04.
1.3001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nexon és a Microsoft egy közös sajtónyilatkozat keretein belül közölte a nagyvilággal, hogy várhatóan a jövő hét folyamán, egészen pontosan július 13-án kerülhet fel az Xbox Live kínálatába a Dungeon Fighter LIVE.

A hack and slash szerepjáték kategóriába helyezhető alkotás a múlt hét folyamán már felkerült a Steamre, de az a konzolos változatokhoz képest eléggé különbözött.

Érdekesség, hogy az Xbox 360 online szolgáltatásán már elérhető a Dungeon Fighter Online, amely az első ingyenes - freemium - alkotás volt a rendszeren, a teljes címén Dungeon Fighter LIVE: Fall of Hendon Myre pedig tulajdonképpen ennek a mellékszála lesz, annyi különbséggel, hogy a teljes ingyenesség helyett esetében a mikrótranzakció kapja a főszerepet.

Amennyiben tehát már annak idején megtetszett volna számunkra a Dungeon Fighter Online és most kíváncsiak vagyunk annak hivatalos mellékszálára, akkor itt a nagy alkalom, hogy belekóstoljunk, a jövő hét folyamán ugyanis már az Xbox Live kínálatában is megtalálható lesz a játék.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 10 napja

Besz*rás! Ez k*rva jó!

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 10 napja

Megnézem

válasz erre
Dungeon Fighter LIVE
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

tyber16 profiljapityuska profiljadarkomen profiljagery1113 profilja