Jövő héten megjelenik Xbox-ra a Dungeons & Dragons Daggerdale

2011. május 20.
2.8321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Jövő héten jelenteti meg az Atari az Xbox Live Arcade-on új akció-RPG-jét, a Forgotten Realms világán játszódó Dungeons & Dragons: Daggerdale-t.
 

2004 óta ez az első konzolra megjelenő D&D játék. A PSN-re és PC-re letölthető változat később érkezik, júniusban. A történet szerint a gonosz Rezlus Zhentarim-jai le akarják rohanni Völgyvidéket, a főhősnek kell megakadályozni, hogy aljas tervét sikerre vigye és vissza kell állítanunk a rendet Nentir Vale-ben, magával Rezlus-szal is szembeszállva.

Választhatunk campaign és freeplay játék között, szóló és kooperatív játékmódok egyaránt lesznek a játékban (a kooperatív max. négy játékosig). Karakterünket a négy fő kaszt (pap, tolvaj, harcos, varázsló) és a négy fő faj (törp, tünde, félszerzet, ember) kombinációjaként alkothatjuk meg. A játékot egy trilógia első részének szánják, a folytatásokról még nincs hír.


Jövő héten megjelenik Xbox-ra a Dungeons & Dragons Daggerdale - 2. képJövő héten megjelenik Xbox-ra a Dungeons & Dragons Daggerdale - 3. kép

1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 14 napja

nem sok látszik a képeken, elég sötét játék

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljarDAVE profiljaGladosfreeman profilja