Jövő héten iPad-ra is megjelenik a The Bards Tale

2011. november 24.
2.8811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bizonyára sokan emlékeztek még az InXile Entertainment nevére, akik a kétezres évek közepén azért alakultak meg, hogy minőségi szerepjátékokkal árasszanak el minket.

Az elmélet és a gyakorlat azonban sajnos nem találkozott, a múltban ugyanis bár volt két RPG vonulatot is tartalmazó alkotásuk, a legutóbbi Hunted: The Demon's Forge nem is olyan régen, igazi szerepjátékot azonban még mindig nem alkotott számunkra a veteránokat is soraikban tudó csapat.

Legelső alkotásuk márpedig ígéretesnek indult, The Bard's Tale címmel ugyanis 2004-ben egy elég korrekt videojátékot tettek le az asztalra, nevüket tulajdonképpen azóta is arra alapozzák, erre pedig tökéletes példa, hogy úgy döntött a csapat, jövő héten iPad-ra is megjelentetik a játékot. Természetesen ez a döntés nem a közelmúltban született, hónapok óta fejlesztés alatt áll már az átirat, amely 1.7 GB méretűre hízott, az App Store kínálatából lesz tölthető, betöltését követően pedig újradizájnolt felhasználói felület fogad majd minket, elsősorban az érintőképernyős irányítás okán. Árcéduláról és pontos érkezésről egyelőre nem tudunk, de a jövő hét már kőbe vésettnek tűnik.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja

Az iPad 2 140000ft-tol kaphato, es nem csak jatekra, hanem internetezesre, es mediafogyasztasra is jo. Ez nem hasonlithato egy Nintendo 3ds-hez, vagy egy PSP-hez. Es az eladasi adatok alapjan eleg sok ?idiota? van!!!

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja

Egy ipad 200k körül van igaz? Ki az az idióta aki azért vesz hogy játsszon rajta??? Ezek meg miért nem inkább konzolra fejlesztenek vagy bánom is én...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja