Jövő héten érkezik PC-re a DeathSpank: Thongs of Virtue

2010. november 25.
2.3621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hothead Games brigádja hatalmas mosollyal az arcán jelentette be a mai nap reggelén, hogy végre pontos megjelenési dátummal tudták felruházni a DeathSpank címre keresztelt agymenésük soron következő darabját, amely Thongs of Virtue alcímmel a jövő hét folyamán kíván megérkezni a fanatikusokhoz.

Hogy pontosítsunk az elhangzottakon, a program november 30-án vándorol majd fel a Steam rendszerére, onnan lehet majd lerángatni 15 dollár ellenében, de ha még most előrendeljük, akkor 10 százalékot levonhatunk a végleges árból.

A fejlesztők állítása szerint a DeathSpank: Thongs of Virtue Mac rendszerekre is napvilágot lát, itt azonban némi csúszással kell számolnunk, lévén december 14-re datálták ezt a változatot, ami testvérek között is plusz két hét a PC-s verziók megjelenéséhez képest. A Hothead brigádja megerősítette továbbá, hogy a konzolokra is elérhető The Snowy Mountain Dungeon DLC is megjelenik mindkét platformra, ezekről azonban csak annyit tudni, hogy majd valamikor a későbbiekben. DeathSpank: Thongs of Virtue tehát november 30-án PC-n, december 14-én Mac-en, jegyezzük.
nincs még hozzászólás

DeathSpank: Thongs of Virtue
3.570 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja