Jövő héten érkezik meg PlayStation Network-re a Resident Evil 5: Gold Edition

2011. szeptember 28.
1.8421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom legfrissebb sajtóközleménye szerint a PlayStation Network régiótól függő frissítésével jövő héten megérkezik a Sony online rendszerére a Resident Evil 5: Gold Edition letölthető változata, így aki lemaradt a dobozos kópiáról, az mindent bepótolhat, méghozzá egy minden eddiginél tartalmasabb és kerekebb kiadással.

A játék ugyanis hiába csak digitális formában jelenik meg, a 30 dolláros ár kifizetését követően számtalan extra tartalmat kapunk mellé.

Így tehát az alap mellett birtokunkba kerülhet a Lost In Nightmares és a Desperate Escape DLC csomag, két kosztüm pakk, valamint természetesen a The Mercenaries Reunion mód is. Ne feledjük továbbá, hogy a mai napon elérhetővé vált a Resident Evil Code Veronica X is a PlayStation Network kínálatában, így aki akkut Resident Evil hiányban szenved, az bizony ezúttal pótolhatja hiányosságait. A Capcom egyébiránt október 4-ét nevezte meg a Resident Evil 5: Gold Edition megjelenésének időpontjául, de mi maradjunk inkább a jövő hét megjelölésnél.
Resident Evil 5: Gold Edition letölthető változata, így aki lemaradt a dobozos kópiáról, az mindent bepótolhat, méghozzá egy minden eddiginél tartalmasabb és kerekebb kiadással.'>
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 1 napja

Az első rész óta nem létezik számomra RE.szomorú smiley

válasz erre
Resident Evil 5
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaManiac profiljamarco profilja