Jövő héten érkezik az Arc the Lad 2

2010. november 21.
1.9391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Ugyancsak jövő héten vehetik birtokukba a játékosok az ugyancsak PlayStation Networkon keresztül érkező, Arc the Lad 2-őt, valamint az Arc Arena-t is.

Ha valaki emlékszik még ezekre a játékokra, az nyilván tudja, hogy egyetlen egy formában jelentek meg, még anno a PlayStation egyes számú gépére, az Arc the Lad Collection részeként, s azóta se kép, se hang. Most november 23-án azonban ismét elérhetőek lesznek a PlayStation Store jóvoltából, és immáron felújított verzióban is játszhatunk velük a legfrissebb Sony gépen.

A játékok persze ismét pénzbe kerülnek, annyit változtathatunk csupán, hogy vagy csak az Arc the Lad 2, vagy vele együtt az Aréna is kell-e. Az Arénát külön nem lehet beszerezni. A sima Arc the Lad 2 6 dollárba kerül majd (1200 forint), míg az Arénával együtt 9 dollárt (1800 forintot) kóstál a pakk. Az Aréna nem igazi részét képezi a játékoknak, mindössze egy afféle bónusz, vagy gyakorlópályaként fogható fel, ahol szörnyeket lehet öldösni, hogy minél több pénzt, és ajándékot szerezhessünk, amit természetesen az igazi epizódokban elkölthetünk, hasznosíthatunk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja