Jövő héten érkezik a The Wolf Among Us utolsó epizódja

2014. július 04.
1.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Telltale Games napra pontos megjelenési dátummal ruházta fel a The Wolf Among Us utolsó felvonását, aminek köszönhetően kiderült, hogy a Cry Wolf címre hallgató finálé jövő héten válik elérhetővé.

A tervek szerint az utolsó epizódot a PC-s, valamint az amerikai PS3-as játékosok kapják meg július 8-án, majd július 9-én következnek az Xbox 360-as rajongók és az európai PS3-as játékosok, a sort pedig az iOS-felhasználók zárják július 10-én.

A The Wolf Among Us utolsó epizódja a korábbiakhoz hasonlóan 5 dollárba kerül majd - Season Pass-tulajdonosoknak természetesen már ez is szabadon tölthető lesz -, hogy lezárja az első évad történéseit, és reményeink szerint megalapozza a folytatást.
The Wolf Among Us utolsó felvonását, aminek köszönhetően kiderült, hogy a Cry Wolf címre hallgató finálé jövő héten válik elérhetővé.'>
2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 20 napja

ez jo hír már várom a volf among ust ez a kedvenc walking dade epizódom már hosszu ideje nem véletlen !!!! mosolygó smiley ha minden igaz a finálléban kiderü hoy a zombik miért vonzodnak a penisshez és miért alergiássak a sikositora+++! ajánlom mindenkinek csak gyözzük kivárni !!!%%

válasz erre

totyak

10 éve, 7 hónapja és 20 napja

Pc-sek elsőként kapnak valami, ejjha.

válasz erre
The Wolf Among Us
5.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja