Jövő héten érkezik a Naughty Bear 10. epizódja

2010. november 26.
1.9631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Nemrégiben napvilágot látott egy új videó a Naughty Bear című szoftverről, amely a legújabb részt mutatja be a felhasználóknak.

A 10. epizód jövő héten fog megjelenni Európában, pontosabban december elsején vethetik bele magukat az érdeklődők a morbid, kaszabolós jellegű mackós játék rejtelmeibe. Az új, horror stílusú DLC-ben a vámpír és a zombi macik játsszák a főszerepet, emellett természetesen továbbra is az öldöklésre helyezték a hangsúlyt a készítők.

A letölthető tartalomhoz 7,99 euróért cserébe férhetnek hozzá az európai felhasználók. A DLC négy új multiplayer módot, új kosztümöket, új kihívásokat és egy hatalmas leszámolást tartalmaz az ádáz vámpír mackókkal. A bővítményben lesz egy Left 4 Ted című túlélő mód, ezen kívül még három többjátékos mókát kapunk, amelyek a Defluffication, a Dancing King és a Vampicorn nevet viselik. A tengerentúlon már tegnap elérhetővé vált az új epizód a felhasználók számára, akik az Xbox Live Arcade-ról és a PlayStation Network-ről szerezhetik be a legújabb DLC-t. Az Xbox 360 tulajdonosok 800 Microsoft pontért cserébe vásárolhatják meg az új epizódot, a PlayStation 3 konzollal rendelkező amerikai játékosoknak pedig 9,99 dollárt kell kiperkálniuk, hogy belevethessék magukat a horrorisztikus medvés kalandokba.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profiljaGargameth profiljaBvektor profiljadrift3r91 profilja