Jövő februárban érkezne a Gears of War: Judgement?

2012. június 27.
1.1491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár az Epic Games csapata egyelőre még nem mellékelt pontos megjelenési dátumot a Gears of War: Judgement mellé, az nem jelenti azt, hogy még csak szóbeszédeink sincsenek azzal kapcsolatban, hogy mikor is érkezhet a népszerű sorozat legújabb epizódja.

A legfrissebb pletykák alapján - amelyeket egyébiránt a ShopTo internetes áruház szolgáltatott - például úgy hírlik, hogy a Gears of War: Judgement jövő februárban kerülhet fel a boltok polcaira.

A webáruház azóta már eltávolított adatlapja egészen pontosan február 8-ra tűzte ki a játék premierjének időpontját, ami - mivel európai boltról van szó - kizárólag az öreg kontinensre érvényes információ, már amennyiben nem csak a hasukra csaptak a mögöttesek, amikor közölték ezt velünk.

Külföldi kollégáink természetesen azonnal megindították elektronikus leveleiket a fejlesztők irányába, hogy azok alátámasszák, vajon tényleg február 8-án érkezik-e a Judgement vagy sem. Szerintetek reális lenne a jövő februárra tervezett megjelenés?
4 hozzászólás

Braddock

8 éve, 3 hónapja és 25 napja

Már amikor felröppent a hír hogy lesz új gears akkor sejtettem hogy az nem az idén lesz és teljesen reálisnak látom a februárt!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 25 napja

Remélem, még ién kijön inkább. Karira jó lenne pl.

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 25 napja

Sima ügy. De előbb is jöhetne

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 25 napja

Abszolút reális lehet.

válasz erre
Gears of War Judgment
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt