Jövő év elején érkezik a Yars Revenge remake

2010. november 18.
1.5921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt, az Atari legfrissebb üzleti jelentéséből kiderült, hogy a srácok hamarosan egy igazán régi klasszikust szeretnének előszedni a jövőben a fiók mélyéről, hogy azt kicsit átdolgozva, digitális formában újra megjelentessék.

A Yar's Revenge valószínűleg csak nagyon kevés mai játékosnak mondd valamit, lévén egy 1981-es alkotásról van szó, ami az akkori arcade címek egyik legjobbja volt, ám az idők folyamán elfelejtődött. Az Atari viszont most gondoskodik arról, hogy a játékosok újra megismerhessék.

A játékról egyelőre sajnos keveset tudunk, de így is többet, mint a néhány nappal ezelőtti leleplezéskor, lévén kiderült, hogy az illetékesek a japán anime stílusában szeretnék feldolgozni a klasszikust, amibe masszív légi csatákat, többféle befejezést, illetve két játékost támogató kooperatív módot is terveznek. A legfrissebb hírek szerint a játék kizárólag digitális formában PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkezik meg, méghozzá valamikor a jövő év elején. Ennél pontosabbat sajnos egyelőre még nem tudunk a Yar's Revenge remake-ről, de a szoros határidő miatt az Atari valószínűleg hamarosan pontosít az elhangzottakon.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 7 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 7 hónapja

De utálom ezt a felújítósdit. Valamelyik cég elkezd valami baromságot, a többi meg követi, mint a birka.

válasz erre

skyman

14 éve, 7 hónapja

Ez olyan régi klasszikus lehet, mint állat. Ugyanis sose halottam rólawtf smiley röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja