Jövő év elején érkezhet Európába a Tales of the Abyss 3D

2011. május 03.
1.6481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo 3DS megjelenésével a japán játékóriásra is rárört a remake-mánia, sorra jelennek ugyanis meg a valamikori kultikus alkotások 3D-s feldolgozásai a kis masinára, aminek örülünk ugyan, de reméljük az illetékesek ismerik a mértékletesség fogalmát is, mert hosszútávon ebből bizony baj lehet.

Legfrissebb feldolgozásra kiszemelt alkotásuk egyébiránt egy PlayStation 2-es klasszikus lett, egy kultikus sorozat legendás darabja, avagy a Tales of the Abyss.

A játék 3D remake-je a tervek szerint júniusban jelenik meg Japánban, és néhány héttel ezelőtt történt, hogy az illetékesek megerősítették az amerikai megjelenést is, amit az elkövetkezendő hónapokra vizionáltak. Európáról azonban eleddig hallgattak a nyilatkozatok, a 3DSTribe értesülései szerint viszont a Namco Bandai tervei között szerepel, hogy az öreg kontinensre is leszállítsa a programot, méghozzá valamikor 2012 elején. Hogy mindebből mi az igazság? Egyelőre kérdéses, hiszen szóbeszédről van szó, de várjunk türelemmel, hátha egy hivatalos bejelentést is kapunk a közeljövőben.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 20 napja

Még egy Tales játék, ami megjelent mindenhol. Egyre többel találkozom, ahogy olvasom a híreket.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja adambalonyi profiljagery1113 profilja