Jövő év elején érkezhet a Phantasy Star Online 2 nyugati változata

2012. július 09.
1.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega végre valahára egy hivatalos sajtóközleményben foglalta össze számunkra, hogy a Phantasy Star Online folytatása valóban megjelenhet a nyugati régiókban is - így Észak-Amerikában és Európában -, méghozzá ahogyan arról korábban még közlemény nélkül írtunk nektek, valamikor 2013 elején.

A teljes egészében ingyenes címnek tekinthető akció-RPG alapokon nyugvó MMO neve egyébiránt sokaknak már nem mondd túl sokat, holott egy igazi legenda folytatásáról van szó, a Phantasy Star Online első epizódja ugyanis még 2001-ben jelent meg Dreamcastra.

Hogy miért kellett ennyit várni a folytatásra, azt inkább jobb nem feszegetni, a lényeg, hogy a régóta várt második rész hosszú ideje készülődött már, sokáig úgy volt, hogy meg sem jelenhet a nyugati régiókban, ám néhány héttel ezelőtt a Sega megerősítette a premier lehetőségét, ma pedig egy hivatalos közlemény segítségével formálisan is pontot tettek az ügy végére.

Magyarul tehát a Phantasy Star Online 2 2013 elején fog megjelenni Európában és Amerikában, méghozzá PC-re, PlayStation Vitára, valamint iOS és Android rendszerekre.
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

totyak írta:
A wiki lapja szerint még nem jött ki európában sem, meg amerikában sem.
Igen, még nem jött ki, pár napja néztem, szidtam is őket. röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

A wiki lapja szerint még nem jött ki európában sem, meg amerikában sem.

válasz erre
Phantasy Star Online 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja