Jövő márciustól kikerülnek a PS3-as és PS Vitás játékok a PS Plus ingyenes címei közül

2018. március 01.
4.2081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony bejelentette, hogy a folyamatosan csökkenő érdeklődésre való tekintettel jövő márciustól kiveszik az ingyen letölthető PS3-as és PS Vitás játékokat a PS Plus ingyen letölthető havi játékai közül.

A fordulóra egészen pontosan 2019. március 8-án kerülhet majd sor, vagyis addig még a megszokott mederben zajlik minden, de aggodalomra semmi ok, amíg van PS Plus tagságunk, addig minden korábban letöltött PS3-as és PS Vitás játékunkat ugyanúgy élvezhetjük, mintha mi sem történt volna, csak újakat nem kapunk az említett időpont után.

Ezzel egyetemben a Sony bizonyára ráfekszik majd arra, hogy sokkal nagyobb címekkel örvendeztesse meg minden hónapban a PS4-es felhasználókat, a változás szelét ugyanis már ebben a hónapban érezhetjük, hiszen márciusban olyan ingyen játékok érkeztek PS4-re a PS Plus felhasználóknak, mint a Bloodborne vagy a Ratchet & Clank.
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 27 napja

Igazából nem értem ezt a magyarázatot. Ha én kifizetem a Plus-ot, ők megkapják a pénzüket, akkor ha van érdeklődés, ha nincs, nyugodtan bele lehet pakolni egy-két címet azokra a konzolokra is. Semmit nem veszítenek.

válasz erre

Yanez

6 éve, 7 hónapja és 27 napja

Ha ez azzal jár, hogy így még jobb címeket kapunk majd PS4-re, akkor mi a francért vártak eddig? mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 8 hónapja

Egy korszak vége. Időszerű lesz jövőre egyébként, így is nagyon sokáig kihúzták.

válasz erre

Hentes

6 éve, 8 hónapja

Szomorú.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 8 hónapja

A mostani hónapok kínálatot nézem bekeményítettek, de szerintem addig még lesz egy pár jó cím PS Vita-ra is és PS3-ra is. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja