Jövő márciusban érkezik a Final Fantasy VII Remake

2019. június 10.
3.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most már teljesen biztos, hogy nem számíthatunk idén a Final Fantasy VII Remake megjelenésére, a Square Enix ugyanis egy nagyszabású eseményhez kapcsolódva, egy friss trailer társaságában pontos premierdátumot tűzött ki a feldolgozáshoz.

Kaliforniában ugyanis egy a Final Fantasy VII zenéire alapozó nagy koncertet szerveztek a játék kedvelőinek, amihez egy kedvcsinálót is összedobtak, mely az E3 miatt éppen kapóra jött, de a képsoroknál sokkal lényegesebbek a legutolsó másodpercek.

A videón ugyanis felbukkant egy megjelenési dátum, vagyis most már teljesen biztosak lehetünk benne, hogy a Final Fantasy VII Remake csak jövőre jelenhet majd meg, méghozzá napra pontosan 2020. március 3-án.

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy VII Remake megjelenésére, a Square Enix ugyanis egy nagyszabású eseményhez kapcsolódva, egy friss trailer társaságában pontos premierdátumot tűzött ki a feldolgozáshoz.'>
3 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

A remake azt jelenti, hogy XV. röhögő smiley Final Fantasy VII+XV röhögő smiley Kegyetlen cucc lesz ez, remélem venni fogják rendesen...

válasz erre

Tommy

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Úgyis csúszik majd... röhögő smiley

válasz erre

VaPe

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Jövő tavasz nagyon kemény lesz, rengeteg játékmegjelenést datáltak oda! meglepett smiley

válasz erre
Final Fantasy VII Remake
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja