Jövő hétvégén Vienna Comic Con - nyerj rá jegyet!

2018. november 07.
4.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Évek óta megrendezésre kerül osztrák szomszédunknál Bécsben a Vienna Comic Con, ami természetesen idén sem marad el, jövő hét végén nyílik a geekek és gamerek mekkája.

Amióta Európába költözött a képregényes, filmes és játékos rendezvény, a Game Channel mindegyikre kilátogat, és ahogy eddig is, most is jegyeket sorsolunk az eseményre. Nem is akármilyet, a szervezők kétnapos belépőket ajánlottak fel, abból is rögtön két darabot, amit mi egy páros belépővé konvertáltunk.

Ha szeretnél másodmagaddal részt venni a november 17-18-án tartandó VIECC 2018 rendezvényen, nincs más dolgod mint az info@gamechannel.hu címre írni egy emailt "VIECC 2018 nyereményjáték" tárggyal, a tartalomban pedig megírni a saját nevedet, valamint azét akit vinnél magaddal.

November 11-én, vasárnap sorsolunk, a nyertest pedig emailben értesítjük, ezért mindenképpen figyeljétek email fiókotokat vasárnap délután!

A rengeteg gaming kontent mellett természetesen idén is több filmből érkeznek színészek, így itt lesz Sean Biggerstaff a Harry Potterből, John Noble a Gyűrűk Urából, de a Kormányzó (David Morrissey) is tiszteletét teszi a The Walking Dead-ből, többek között. A képregényrajzólok gárdájából talán a Batman-es Neal Adams és a Bosszúállókat is rajzoló Jim Zub a húzónevek, persze rajtuk kívül is sokan jönnek.

A cosplayerek is szép számban vesznek részt az eseményen, itt lesz Ori Cosplay, Sayuri, Nana Kuronoma és Tabitha Lyons is, hogy csak néhányat említsünk. Az idei rendezvény teljes programját itt találod: VIECC 2018 teljes program

Az előző események beszámolóit itt találod: VIECC 2017 beszámoló, VIECC 2016 beszámoló.

A Vienna Comic Conra jegyeket a https://www.viecc.com/en/tickets oldalon vásárolhatsz, ha nem te lennél a nyertes!

A Game Channel a kiutazás költségéhez nem járul hozzá, a nyertest emailben értesítjük, és a vouchert (a jegyeket) is emailben küldjük meg!
6 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Köszönjük a lehetőséget, én ki is használtam!

válasz erre

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Ment a mail.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 10 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 22 napja

Woooooow de király! Köszi, ment az email.

válasz erre

Direktor

1 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! Ment is a mail.

válasz erre

totyak

1 éve, 10 hónapja és 22 napja

Szép, köszönjük szépen. Régen volt már komolyabb nyereményjáték (emlékeim szerint, ne kövezzetek meg, ha volt ). Jó mulatást a nyerteseknek.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaLina1988 profilja