Jövő hétvégén lehet bétázni a Defiance 2050-nel

2018. június 13.
3.1101
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan ismét belevethetjük magunkat a Trion Worlds MMO-jának világába, viszont ezúttal felújított köntösben tér vissza a Defiance 2050, és most már azt is tudjuk, hogy mikor bétázhatunk.

Ritka az olyan elszántság és kitartás ahogy a Trion Worlds kezeli egykoron roppant népszerű MMO-ját, a Defiance 2050-et. Nem csak hogy a mai igényeknek megfelelve pofozták ki a játékot, de még tovább is bővítik azt, tehát annak is érdemes lesz visszanézni aki már próbálta a 2013-ban megjelent eredeti változatot, és annak is aki most szeretne belevágni a Defiance világába.

Most pedig már azt is tudjuk, hogy mikor lesz lehetőségünk belenézni mit művelt a Trion Worlds, ugyanis június 22-25 között tudunk bétázni majd a Defiance 2050-nel PC-n. A játékot Steam-en és Glyph-en keresztül is le tudjátok tölteni, lehet próbálgatni a kasztokat, a fegyvereket és a fejlődési rendszert is.

A teljes játék július 10-én fog megjelenni PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, akik viszont előrendelik a játék valamelyik kiadását, azok már július 6-án belevághatnak a mókába.
2 hozzászólás

VaPe

1 éve, 8 napja

Meg fog érni néhány próbakört nekem, az biztos.

válasz erre

zender

1 éve, 8 napja

Ki fogom próbálni, már várom, hogy beleöljek pár hetet, aztán majd meglátjuk.

válasz erre
Defiance 2050
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljagery1113 profiljaDerekhun profilja