Jövő héten visszatér a Fortnite-ba a 14 napos kihívásmaraton

2019. január 05.
3.1801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Epic Games úgy döntött, ismét lehetőséget biztosítanak a Fortnite-játékosok számára, hogy belevessék magukat a 14 napos challenge-maratont, melynek keretei között számos értékes jutalmat zsebelhetünk be.

Az előző ilyen megmozdulás mindössze pár hete zajlott le, azonban a közösségi médiában rosszul kommunikálta le a stúdió az event végét, és bár megpróbálták kiengesztelésképp minden olyan játékos számára megadni az Equalizer Glider nevezetű jutalmat, aki legalább egy kihívást teljesített a sok közül, ellenben az Epic Games úgy érzi, hogy ezzel nincs elrendezve a dolog.

A következő ilyen esemény jövő héten indul, és egészen január 15-ig tart, ráadásul néhány roppant népszerű játékmódot is visszahoznak ideiglenesen, sőt még az előző event jutalmat is ismét be lehet zsákolni, igaz, teljesen elölről kell kezdeni a grindolást. Arról még nem érkezett pontos információ, hogy melyik napon kezdődik az event.
úgy döntött, ismét lehetőséget biztosítanak a Fortnite-játékosok számára, hogy belevessék magukat a 14 napos challenge-maratont, melynek keretei között számos értékes jutalmat zsebelhetünk be.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nem tudnék rákattanni. Annyi a csaló meg a bot hogy játszhatatlan.

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja