Jövő héten mutatkozhat be a Huawei P9

2016. március 04.
3.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok piacán több olyan gyártóval is találkozhattunk már, akik az első hullámok egyikében még egy-egy kategóriában igen jól teljesítettek, majd igencsak visszaestek, mostanság pedig ismét jó erőben vannak.

Ilyen például a Huawei is, mely tavaly egy nagyon erős évet tudhatott magáénak, idén pedig tovább növekedhet a vállalat, hiszen több kategóriában is fontos jelölteket állít versenyben. Az egyik legfontosabb készülékek a jövő hét folyamán debütálhat, hiszen a hírek szerint március 9-én érkezik a Huawei P9.

A felsőaktegóriás készülék esetében az egyik legnagyobb erőt a nyolcmagos Kirin 950-es chipkészlet jelenti, mely komoly rekordokat döntögethet. Mellé 3GB RAM és egy 3,900mAh-es akkumulátor társul, mindez pedig egy 5,2 hüvelykes Full HD kijelző alatt kap helyet. Ebből az látszik, hogy erőben nem lesz hiány, de néhány ésszerű lépéssel próbálják árban a rivális csúcsmodellek alá belőni az újdonságot, mely az említett napon Berlinben kerül leleplezésre.
5 hozzászólás

venoman

2 éve, 4 hónapja és 27 napja

Kész betojás 2 hónapja ismertem meg élőben a P8-at. Erre már itt a P9. Minek ilyen gyorsan ? Még ki sem ismeri az ember már a nyakán a másik model. Pazarlás és tébolyda. Ezért mondom én,hogy a mostani mobilok nincsenek kifejlesztve. Nem hagynak időt rá kiforni. Hova ez a sietség? Melyik barom nyomja így és hajtja erőlteti ezt a baromságot. Jó hogy nem már 2 havonta dobnak újat a piacra.

válasz erre

Ubrankovics Máté

2 éve, 5 hónapja

Nem igazán vagyok egy Huawei fun,de a p8 után (nem mintha lenne) kíváncsian várom,hogy mit is fog tudni

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja

Ebből kb. semmit nem spóroltak ki, elég durca a hardver.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja

Nem gyenge telefon lesz a specifikációt elnézve.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja

Huawei, LG stb telók most nagyon felkapottak.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljakylx profiljaHellblade profiljawazko profiljaImperator profiljaturatur profilja