Jövő héten mindent megtudunk a Telltale Games Batman-játékáról

2016. március 09.
3.1781
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte a fejünket vertük a falba, amikor a Telltale Games munkatársai a The Game Awards keretein belül decemberben bejelentették, hogy egy Batman kalandjátékot készítenek, de erről csak a későbbiekben szeretnének majd bővebben beszélni.
 

Erre a hírek szerint most, márciusban érkezett el az idő, a srácok ugyanis bejelentették, hogy március 18-án, az austini SXSW fesztiválon szeretnék majd megosztani velünk az első részleteket a kérdéses alkotás kapcsán.

Az esemény, így vélhetően maga a Telltale Games bejelentése is közvetítve lesz a Twitch-en keresztül, de ha nem is, mi biztosan összefoglaljuk számotokra a legfontosabb tudnivalókat, tehát jövő héten visszatérünk a témára.
5 hozzászólás

drift3r91

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nekik csak ez marad

válasz erre

totyak

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Telltale ebből él. Kijön egy film, ők rögtön feldolgozzák kalandjátékként. Az utóbbi időben szerintem egyéb játékuk nem is volt, csak filmes adaptációk.

válasz erre

WarriorAutobot

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Erre kíváncsi leszek hogy ebből milyen epizodikus kalandjátékot hoznak ki.

válasz erre

Imperator

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Lassan ki kell használni a filmet, hogy több embert csábítsanak a játékra.

válasz erre

kpal

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hmmm.. egy kis Batman ...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljaMarduk profiljaElisorne profilja adambalonyi profiljapetike737 profiljaturatur profiljakadaj profiljaManiac profiljagery1113 profiljaPaint profiljaWarriorAutobot profiljakylx profiljananditos profiljaiPet profilja