Jövő héten már be is robban a Spider-Man utolsó DLC-je, a Silver Lining

2018. december 13.
9.8981
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The City that Never Sleeps névvel meghirdetett, három epizódból álló DLC-csomag a végéhez érkezett, ugyanis a Silver Lining képében befut az utolsó kiegészítés is, amit eme gyűjtemény égisze alatt kívánnak megjelentetni.

Ráadásul már nem is kell sokat várni, hiszen a jövő hét folyamán, december 21-én elérhetővé válik a DLC, amit 10 dolláros áron kínálnak, és ezúttal Silver Sable körül fognak az események kulminálni, aki ugyebár már az alapjátékban is felbukkant, ellenben most visszatér, hogy visszalopja a technológiát, amit lenyúltak tőle.

Nem nagyon szeretnénk spoilerekbe bonyolódni, így csak annyit súgunk meg halkan, hogy az előzmények fényében ezúttal nem számíthatunk majd a rendőrség segítségére, helyettük viszont olyan társak fognak mellénk szegődni, akikre nem is gondolnánk.

Természetesen lesznek új küldetések, ellenfelek, friss trófeák, no meg persze vadonatúj pókhacukák, amiből ismételten három érkezik, alant meg is tekinthetitek őket.

Nézd nagyban ezt a videót!

Jövő héten már be is robban a Spider-Man utolsó DLC-je, a Silver Lining - 2. kép

2 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Elég menő skinek.

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez is biztos jó lesz, csak nagyon rövid.

válasz erre
Spider-Man
18.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profilja