Jövő héten jön a következő ingyenes Titanfall 2 DLC

2017. április 18.
3.6131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Respawn Entertainment és az EA bejelentették, hogy április 25-én érkezik a Titanfall 2 következő ingyenes DLC csomagja, amely A Glitch in the Frontier címmel egy halom újdonsággal gyarapítja az alapokat.

A bővítmény legfontosabb elemei az új pályák lesznek, amelyek között Glitch név alatt kapunk egy standard multiplayer csatateret, Deck névvel pedig egy újabb Live Fire harcmezőt, amelyeket a hír végére beszúrt felvételen alaposabban is bemutatnak nekünk a készítők.

A DLC-vel egyébiránt egy halom apró-cseprő frissítés és finomhangolás is jön, ezáltal többek között egy új kivégzés, a Pulse Blade által kivitelezhető Get to the Point, de frissül a főmenü, sőt mi több, a Live Fire játékmódban megjelenik a privát match opciója is többek között.

Nézd nagyban ezt a videót!



Titanfall 2 következő ingyenes DLC csomagja, amely A Glitch in the Frontier címmel egy halom újdonsággal gyarapítja az alapokat.'>
4 hozzászólás

drift3r91

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

Én az 1-ben voltam nagy király ezért nem vettem meg a 2t. Túl könnyű volt és nem volt kihivás,ezért döntöttem igy. 3an vtunk csapatban oké full skill azért kell ehhez a játékhoz, mert piszok pörgős de a kommunikációnak hála sose kaptunk ki! Ezek a trailerek nyilván legjobban összevágott pillanatok, de egy jó fps huszár simán kijön az ilyen meccsekből halál nélküli stattal. ÉS az már nem mák!

válasz erre

muki

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ehhez a játékhoz is kell azért komoly mák. Nehogy azt mondja nekem valaki hogy full tudatosan aprít amikor rohangál mint egy idegbeteg. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

totyak írta:
Csak rohangálnak, mint a kergemarha és lövik egymást, taktika nulla, megállni, gondolkodni esélytelen.
Hát kb. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

Csak rohangálnak, mint a kergemarha és lövik egymást, taktika nulla, megállni, gondolkodni esélytelen.

válasz erre
Titanfall 2
5.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja