Jövő héten három új League of Legends karakterről is lerántják a leplet

2019. október 11.
7.3931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagy pillanatok várnak a League of Legends rajongóira, hiszen a jövő héten#leplezik le a játék következő roadmapjét, ezzel egyetemben pedig három vadonatúj hősről is megtudjuk az első részleteket, akik a közeljövőben érkeznek majd.

Ezenfelül az idei év elején már megszellőztetett Volibear és Fiddlestick reworkökről is végre többet megtudunk, ami pedig a három új karaktert illeti, egészen biztosan megtudjuk, hogy milyen szerepet fognak a mérkőzésekben betölteni, de hogy megjelenési dátumokkal fognak-e dobálózni, az kérdéses egyelőre.

A roadmap pontos megvillantása október 16-ára lett kitűzve, ami egy szerdai napra esik - derült ki a Redditről. Annyit azért hellyel-közzel tudunk a Volibear reworkről, hogy az új játékstílusában sokkal inkább fog dominálni a villámisten mivolta, Fiddlestick rajtaütési képességei pedig minden eddiginél ütősebbnek ígérkeznek.
League of Legends rajongóira, hiszen a jövő héten#leplezik le a játék következő roadmapjét, ezzel egyetemben pedig három vadonatúj hősről is megtudjuk az első részleteket, akik a közeljövőben érkeznek majd.'>
2 hozzászólás

Eltohn

4 éve, 10 hónapja és 25 napja

Vajon még mindig olyan sikeres ez a game mint pár éve?

válasz erre

Tommy

4 éve, 10 hónapja és 26 napja

Fejlődik még mindig a játék, nem gyenge!

válasz erre
League of Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja