Jövő héten érkeznek a Han Solo tartalmak a Star Wars Battlefront 2-be

2018. május 10.
3.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts és a DICE bejelentették, hogy várhatóan jövő héten, napra pontosan május 16-án indítják majd útnak a Star Wars Battlefront 2-höz a Han Solo szezont, aminek részeként az érkező mozifilmhez kapcsolódó tartalmak várnak majd ránk.

Az egyik legfontosabb újdonság a Hero Showdown játékmód lesz, mely hasonlít a Heroes vs Villains mókához, de itt 2v2 fős küzdelmek várnak ránk, és amelyik csapat nyer, annak a következő körben új karaktereket kell választania magának egészen addig, amíg össze nem jön a szükséges győzelmi mennyiség.

Mindemellett érkezik a Starfighter Custom Arcade mód, melyben a filmes érák legtöbb űrhajójával hadakozhatunk majd, de megkapjuk Jabba palotáját is, hogy a Blast, a Hero Showdown és a Heroes vs Villains játékmódokban élvezhessük. Ezeket leszámítva csak kisebb apróságok várhatóak, ezáltal frissül a menü, de kapunk például a Star Wars: Az utolsó Jedikhez kapcsolódó skineket is.
4 hozzászólás

Direktor

2 éve, 5 hónapja és 11 napja

Ez is free lesz vajon?

válasz erre

VaPe

2 éve, 5 hónapja és 11 napja

Na, tehetem fel megint.

válasz erre

Tommy

2 éve, 5 hónapja és 11 napja

Jabba palotája elég raj azért.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 5 hónapja és 12 napja

Ebben még nincs PUBG?

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljac0m1n65un profiljaSándorkolbász profiljaManiac profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaReichert Viktor profilja