Jövő héten érkezik PC-re az Injustice 2, a nyílt béta már kipróbálható

2017. november 07.
3.8731
Maniac profilja, adatai
Maniac
Pótolta hiányosságait a Netherrealm Studios és a Warner az Injustice 2 PC-s változata kapcsán, így még tegnap este bejelentették a kérdéses átirat portjának érkezési időpontját, ami mellett a nyílt béta is elrajtolt már.

Amennyiben érdekel a lehetőség, az Injustice 2-t IDE KATTINTVA máris letöltheted a Steamről, és azonnal ki is próbálhatod, de ha inkább a végleges változatra fájna a fogad, akkor se ess kétségbe, hiszen túl sokat nem kell várni rá.

Az Injustice 2 PC-s portja ugyanis várhatóan november 14-én érkezik majd meg a Steam és a Microsoft Store kínálatába, a lengyel QLOC stúdiójának fejlesztésében, akik egy az egyben átültették számítógépekre a konzolos élményt és tartalmakat.
3 hozzászólás

drift3r91

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez a beta egy vicc. 60fps nek meg kell lennie hogy online mehess ami jó dolog de akkor op searchnél miér látok 40fps es lowend sz*rokat? A másik h mint mkx be finish meg xray és menü 30fps re leveszi, MIÉRT? kirohad tőle a szemem. Egyébként még akár jó is lenne, de egy kombót nem tudok megnézni mert csak online. Nem értem miért hozzák pc-re, konzolon sokkal kényelmesebb játszani és ott már kiforrott. +Pc- n előbb vesz vki egy codot vagy egy pubgt mint egy injustice2-t.

válasz erre

totyak

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Vártam, de így utólag már csak azért sem.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nekem kimarad...

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profilja