Jövő héten érkezik Nintendo Switch-re a Mutant Mudds Collection

2017. december 05.
11.4971
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Renegade Kid csapata bejelentette, hogy ők sem szeretnének kimaradni a Nintendo Switch körüli hype-hullámból, így még az idén elhoznak egy komplett játékgyűjteményt a konzolra - méghozzá a Mutant Mudds-sorozathoz kapcsolódóan.

A Mutant Mudds Collection a csapat tervei szerint december 14-én láthat majd napvilágot, méghozzá várhatóan kizárólag digitális formában, az eShop kínálatából, ahol érdemes lehet december 7-ig lecsapni a kollekcióra.

Aki ugyanis így tesz, az 33 százalékkal olcsóbban juthat hozzá a 15 dolláros csomaghoz, melyben három játék, az első Mutant Mudds, a Mutant Mudds Deluxe és a 2012-es Mutant Mudds lesz megtalálható.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Néztem gyorsan egy gameplay-t, mert azt sem tudtam mi ez a játék. Elsőre kis semminek tűnik, de nem is olyan rossz ez. Különösen tetszett, hogy úgy vannak megoldva a pályák, hogy előrébb és hátrébb lehet ugrálni bizonyos pontokon a térben.

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát ez nem sokat mutat a játékból!

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az a grafika.

válasz erre
Mutant Mudds
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profilja5t3v3nk3 profiljaLaci721 profiljaturatur profiljaWickedSick profiljaWillThaWheel profiljarDAVE profiljaYanez profiljaMarduk profiljatotyak profilja