Jövő héten érkezik meg PlayStation VR-ra a Superhot

2017. július 13.
3.3631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amekkora csinnadrattával robbant be a piacra a virtuális valóság, nagyjából olyan halkan el is tűnt a süllyesztőben ez az új őrület, egyedül a Sony próbálkozik minden követ megmozgatni a PlayStation VR sikerének érdekében.

A japánok tudják, hogy ehhez elsődlegesen komoly tartalomra van szükség, ennek fényében jövő héten, egészen pontosan július 21-én egy újabb kiváló alkotás kerülhet fel a PS Store kínálatába a VR headsethez, mégpedig a Superhot kifejezetten a virtuális valósághoz igazított változata.

A kizárólag digitális formában érkező játék hatalmas akciókkal, magas újrajátszhatósággal, igazán keményvonalas élményekkel, egyedi küllemmel - magyarul: rendkívül ocsmány formában - és a Forever frissítéssel együtt érkezik meg a platformra, ami önmagában több mint 20 órányi extra tartalmat garantál.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 13 napja

Biztosan így is élmény valamilyen szinten a VR, de ez a játék azért nagyon nem mondható virtuális valóságnak. A VR-nek azt kellene jelentenie, hogy a valósághoz a lehető legjobban hasonlító virtuális élményt kapunk. Ez meg nagyon messze áll attól.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 3 hónapja és 14 napja

Hát ha ez a VR akkor kösz nem. Vannak jó játékok rá az tagadhatatlan, de ez pont nem az.

válasz erre

Tommy

7 éve, 3 hónapja és 14 napja

Amíg ilyen VR játékok vannak, nem igazán vonzó a dolog... röhögő smiley

válasz erre
Superhot VR
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja