Jövő héten érkezik a történelemóra az Assassin's Creed Origins-be

2018. február 15.
1.5241
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft legfrissebb bejelentései szerint már nem kell sokáig várnunk arra, hogy élő történelemkönyvvé tegyük az Assassin's Creed Origins-t, lévén jövő héten érkezik a játékhoz már korábban bejelentett Discovery Tour Mode.

Aki esetleg most hall először erről, a kérdéses játékmód lényege röviden és tömören az, hogy küldetések, ellenfelek és akciók nélkül lehetővé teszi, hogy körbejárjuk az ókori Egyiptomot - illetve a játékban megalkotott óriási virtuális világot -, és páratlan alapossággal megismerkedjünk az akkori világ kultúrájával és történelmével.

A játékmód február 20-án érkezik egy ingyenes frissítés részeként minden egyes platformra - PC-re önmagában is elérhető lesz 20 dollárért -, és betöltését követően a játékosok mintegy 75 túrán vehetnek részt, melyekkel alaposabban megismerkedhetnek például a piramisokkal, az egyiptomiak mindennapjaival, kultúrájukkal, szokásaikkal, de még a rómaiakkal is.

A Ubisoft szerint a túrák 5-25 perc hosszúságúak lesznek, és a játékosok saját avatárjaikkal tudnak részt venni rajtuk, miközben bejárhatják az Egyiptomi Birodalom ismert helyszíneit és megismerkedhetnek a korabeli hírességekkel is.
4 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Jó kis kiegészítő a játékhoz annak, aki megvette a játékot, de csak magában egy húszast nem ér.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon menő, de pénzt ezért én biztos nem adnék.

válasz erre

WarriorAutobot

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Izgalmasan hangzik, bár csak ezért nem fizetnék be rá!

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez rohadt érdekes!

válasz erre
Assassin's Creed Origins
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaTuttu13 profilja adambalonyi profiljagery1113 profiljaLaci721 profilja