Jövő héten érkezik a The Bradwell Conspiracy, a Bossa Studios újdonsága

2019. október 03.
3.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már nem kell sokáig várniuk a rajongóknak arra, hogy a Bossa Studios gondozásában megjelenjen a BAFTA-díjas veteránok által készített The Bradwell Conspiracy című videojáték, melyben hősünk oldalán a robbanás által sújtott Bradwell Stonehenge Museum falai között kalandozhatunk.

Az alkotásban egy névtelen karaktert irányítunk, aki nem igazán tudja, hogy mi történt, emlékek nélkül ébred a romos múzeumban, egyetlen célja pedig a kijutás, de látszólag ez nem lesz egyszerű feladat, amikor viszont találkozik egy fogságba esett alkalmazottal, felcsillan a remény.

Csakhogy előbb az illetőt ki kéne szabadítania, de ehhez kettejük kooperációjára, illetve a mi leleményességünkre lesz a legnagyobb szükségünk, hiszen rengeteg fejtörőt kell legyűrnünk a szabaduláshoz. A The Bradwell Conspiracy érkezését október 8-án várjuk PC-re és PS4-re, majd október 10-én Nintendo Switch-re és október 11-én Xbox One-ra is beroboghat.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Bradwell Conspiracy című videojáték, melyben hősünk oldalán a robbanás által sújtott Bradwell Stonehenge Museum falai között kalandozhatunk.'>
2 hozzászólás

zender

4 éve, 11 hónapja és 7 napja

Ez nagyon dög eddig.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 11 hónapja és 7 napja

Az előzetes tetszik, szóval még jó is lehet. mosolygó smiley

válasz erre
The Bradwell Conspiracy
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja