Jövő héten érkezik a Pixel Ripped 1995, mely képes lesz visszavezetni minket a kilencvenes évekbe

2020. április 16.
8.1041
Maniac profilja, adatai
Maniac
Videojátékos szemmel túlzás nélkül a kilencvenes éveket tekinthetjük kedvenc elfoglaltságunk aranykorának, és nagyon jól tudja ezt az Arvore fejlesztőcsapata is, akik Pixel Ripped 1995 címmel egy olyan nosztalgiabombát készítettek, ami könnyeket csal a szemünkbe.

A Pixel Ripped 1995 egy VR-játék lesz, melyben a kilencvenes évek közepére kerülünk vissza, egy akkori tini bőrébe bújva, akivel az lesz a feladatunk, hogy a kor hangulatát felidézve egész álló nap csak játszunk a korabeli videojátékokkal, játékboltokba járjunk, ott játékokról beszélgessünk, és ha még nem elég a szóhalmozásból, akkor napközbeni elfoglaltságainkat is a játéknak szenteljük különféle kihívások és interaktív lehetőségek társaságában.

Az alkotásban rengeteg korabeli ihletésű retro játékot kipróbálhatunk a legkülönfélébb műfajokban, de inkább ismerkedjetek meg ezzel a különlegesen nosztalgikus élménnyel az alábbi kedvcsinálón. Megjelenés április 23-án Oculus Questre, Oculus PC-re, Steam VR-ra és Viveportra, de a későbbiekben PlayStation VR-ra is számíthatunk rá.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Direktor

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Imádom az ilyen retro stílusú játékokat, hangulatosak.

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ahhh de jó lesz ez. Jó kis retros.

válasz erre
Pixel Ripped 1995
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja