Jövő héten érkezik a Minecraft: Story Mode nyolcadik epizódja

2016. szeptember 08.
3.2681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minecraft: Story Mode - Episode 8: A Journey's End? címmel, jövő héten keddtől, avagy szeptember 13-tól válik elérhetővé a Telltale Games által készített kalandjáték nyolcadik és egyben talán utolsó felvonása is.

Amint azt a korábbi részektől megszokhattuk már, az aktuális felvonásban is két ismert sztárvendég bukkan majd fel, így Jim Cummings (Micimackó), mint Hadrian, az Old Builders vezetője, valamint Kari Wahlgren (Tündéri keresztszülők), mint Mevia.

Az Adventure Pass harmadik és egyben utolsó felvonása egyébiránt szeptember 13-tól folyamatosan érkezik majd minden egyes platformra, így elsőként PC-re, majd PlayStation- és Xbox-konzolokra, végül pedig mobilokra is.
Minecraft: Story Mode - Episode 8: A Journey's End? címmel, jövő héten keddtől, avagy szeptember 13-tól válik elérhetővé a Telltale Games által készített kalandjáték nyolcadik és egyben talán utolsó felvonása is.'>
1 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 3 hónapja és 5 napja

Szerintem nem ez lesz az utolsó felvonás mert szerintem sokan veszik a játékot és a TT meg nem lesz hülye hogy levágja az aranyat tojó tyúkot.

válasz erre
Minecraft: Story Mode
7.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja