Jövő héten érkezik a Kingdom Come: Deliverance - Amorous Adventures DLC

2018. október 12.
2.4341
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rendhagyó DLC csomaggal gyarapodik jövő héten a Kingdom Come: Deliverance, a Warhorse Studios ugyanis bejelentette, hogy október 16-án teszik elérhetővé a rajongók számára az Amorous Adventures címre hallgató bővítményt.

A kérdéses expanzió főszereplője Hans Capon lesz, a szívek meghódítója, akinek segítséget kell nyújtanunk abban, hogy meghódíthassa a csodálatos Karolinát, azonban a valósághoz hasonlóan ez egyáltalán nem lesz túl egyszerű feladat, ezáltal küldetéseink során elveszett családi ékszerek nyomába eredhetünk, szerelmi bájitalt főzhetünk, de meg kell írnunk minden idők legromantikusabb versét is.

Az egyelőre ismeretlen árcédulával érkező, de biztosan fizetős bővítmény mellett a Kingdom Come: Deliverance a jövő héten egy ingyenes frissítéssel is gazdagodhat, mely Rattay Combat Tournament címmel egy lovagi tornát állít a középpontba, aminek részeként különleges páncéldarabkákat zsebelhetünk be magunknak.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

zender

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nem valami izmos ez a grafika

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
15.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaNeurotic profiljaWickedSick profilja1000feri profiljahavrillal profiljaiPet profilja5t3v3nk3 profilja