Jövő héten érkezik a Destiny színező

2017. augusztus 05.
4.4061
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy a könyvek és a képregények után a kifestők lesznek a játékvilág következő nagy őrületei, hiszen a The Witcher után hamarosan a Destiny is saját színezőt kap, méghozzá várhatóan már a jövő héten.

A Destiny: The Official Coloring Book név alatt érkező könyvet Ze Carlos, az ismert brazil képregény-rajzoló készítette, aki 96 oldalnyi színezhető képet álmodott meg a Destiny világából, így ismert járművek, karakterek és helyszínek egyaránt felbukkannak benne a mi színes ceruzáinkra és ecseteinkre várakozva.

A kérdéses könyvecske várhatóan augusztus 8-tól lesz kapható az Amazonon, méghozzá 16 dollárnak megfelelő áron, de ha még ma előrendeled, akkor 11 dollárból megúszod, ami jelenleg nem egészen 3 ezer forintnak megfelelő összeg.

Jövő héten érkezik a Destiny színező - 2. kép


Jövő héten érkezik a Destiny színező - 3. kép


Jövő héten érkezik a Destiny színező - 4. kép


Jövő héten érkezik a Destiny színező - 5. kép


Jövő héten érkezik a Destiny színező - 6. kép

7 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 14 napja

Ovis koromban mindig egy GTA kifestőről álmodoztam. Pl egy mikor k-rvákat ütsz el vagy valami ilyesmi. Art book vagy képregény kellene. Utóbbit színtelenül is kiadhatják...

válasz erre

Paint

1 éve, 14 napja

Egy Super Mario vagy egy Sonic színező még oké, mert kisgyerekekneknek is készül, de egy hardcore játékból színező? Ez ilyen Olchai-knak, vagy Manchild-oknak készült?

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 14 napja

Tényleg van ilyenre kereslet?

válasz erre

totyak

1 éve, 14 napja

Ezt már a pénzharácsolás legaljának tartom. Aztán lehet tudnak még süllyedni, fene tudja. Majd valaki beszkenneli, aztán mindenki annyit nyomtat és színez magának, amennyit akar.

válasz erre

WillThaWheel

1 éve, 14 napja

Így is fáj a fejem a sok fekete vonalkától, meg az 1 milliméternél kisebb fehér részektől, ha ezt még ki is kéne színeznem, tuti megbolondulnék.

válasz erre

zender

1 éve, 14 napja

Gólem írta:
Csak nekem furcsa ez a kifestősdi...?
Nem. Nekem is fura.

válasz erre

Gólem

1 éve, 14 napja

Csak nekem furcsa ez a kifestősdi...?

válasz erre
Destiny 2
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja adambalonyi profilja