Jövő évre csúszott a The Wolf Among Us második szezonja

2018. május 27.
5.6051
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bill Wimmingham díjnyertes Fabulák című képregénye alapján készült játékadaptáció egyedi hangulatú noir vonalat képviselt, éppen ezért a rajongók szinte követelni kezdték Bigby és a többiek második eljövetelét, most pedig már azt is tudjuk, mikorra várjuk.

A The Wolf Among Us első évadja elképesztő hangulattal bírt, és talán a legnagyobb meglepetést az okozta hogy a már unalomig ismert mesehősöket lerántották a földre, és beléjük rúgtak kettőt. Az Ordas Farkasból egy folyton szivarozó nyomozót, a három kismalac egyikéből egy iszákos semmirekellőt, Hófehérkéből pedig egy dögös macát faragtak.

Ha még ez nem lenne elég, olyan pofátlan cliffhangerrel fejezték be az első évadot, hogy bűn lett volna nem folytatni azt, de szerencsére a Telltale Games hallgatott a rajongókra és szállítják a második szezont, a korábbi 2018-ra tervezett premierrel ellentétben azonban csak jövőre érkezhet.

A messzi dátumot azzal indokolták a készítők hogy szeretnék a játékot a lehető legtökéletesebb formában prezentálni. Ha legalább az első évad színvonalát tudják hozni akkor ez bőven megbocsátható.
5 hozzászólás

fighterlaci

6 hónapja, 3 napja

Kibírom nélküle. Engem ez sem győzött meg. ****ok a Telltale játékok.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 3 napja

Majd egyben. Addig nekem mindegy meddig csúszik.

válasz erre

Eltohn

6 hónapja, 3 napja

Eleve darabokban adják ki a játékaikat. Hogy lehet ezzel csúszni?

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 3 napja

Hát kapják be.

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 3 napja

Az a **** hogy nekem még tovább csúszik, mert csak egyben fogom megvenni!

válasz erre
The Wolf Among Us
5.000 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljagery1113 profiljaGargameth profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljawazko profiljaturatur profiljamarco profiljaXelosz profilja