Jövő évi megjelenéssel pletykálják a Resident Evil 8-at

2020. április 05.
6.7401
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Három dolog biztos az életben: a halál, az adózás, és hogy lesz új Resident Evil-játék - utóbbi kapcsán már érkeztek korábban pletykák, miszerint valóban formálódik a számozott folytatás, most pedig ismét felreppentek a szivárgások.

Egy neves leaker, AestheticGamer áll ismét a pletykák mögött, aki egy friss Twitter-posztban azt állítja, hogy bár eredetileg tényleg Resident Evil 8-ként kezdte a pályafutását az új etap, egy ponton túl spin-offként kezdték kezelni, és egy Resident Evil Revelations 3 volt kilátásban.

Ennek ellenére olyannyira meggyőző volt ez a fejlesztők számára a korai fázisban, hogy úgy döntöttek, mégis ez lesz a nyolcadik epizód, amely egyrészt belső nézetes lesz, másrészt pedig számos meredek tényező lesz benne, például okkultizmus, totális őrület, hallucinációk, illetve a mások iránti bizalmatlanság is fontos tematika lesz. Állítólag 2021-ben jelenik meg, bár azért nem árt szódával kezelni az infókat.

6 hozzászólás

Direktor

6 hónapja, 1 napja

Nagy játéknak indult, spinoff lett belőle, majd mégis külön játék. Hát akkor el tudom képzelni milyen **** is lesz.

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 1 napja

Egyre unalmasabb a sorozat, főleg hogy a régi igazán jó részeket elkezdték felújítani, még jobban elő jön ez a különbség. Nálam nem várós, az biztos, mindegy mikor jön.

válasz erre

Tommy

6 hónapja, 1 napja

Belső nézetese Resi? Az fura lesz.

válasz erre

muki

6 hónapja, 1 napja

Fő a magabiztosság baszki.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 1 napja

Még jó hogy tudják mit akarnak!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 1 napja

Jó a bevezető.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaManiac profiljadarkomen profilja