Jövő év elején érkezik nyugatra a Granblue Fantasy Versus

2019. november 13.
4.7271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az XSEED Games bejelentette, hogy a Marvelous USA közbenjárásával a jövő év elején hozzák majd el a nyugati régiókba a Granblue Fantasy Versus című videojátékukat, mely a digitális kiadások mellett több speciális változatban is kapható lesz.

A PS4 exkluzivitásában érkező alkotás fizikai példányait így a standard megoldások mellett egy Premium Edition részeként is lehetőségünk nyílik beszerezni magunknak, amihez a játék mellett egy zenei CD, egy művészeti könyv és több redeem kód is jár majd olyan extrákhoz, mint a Gold Brick, a Sunlight Stone, a Sephire Evolite vagy a Damscus Crystal.

Ezen felül lesz egy Digital Deluxe kiadása is a játéknak, melyhez a Character Pass Set mellett - ez már önmagában egy halom letölthető extrát tartalmaz - megkapjuk digitális formában a zenei anyagot, a művészei könyvet és pár egyéb bónuszt. Pontos megjelenési dátum még nincs, de hamarosan biztosan ezzel is szolgálhatunk majd!
Granblue Fantasy Versus című videojátékukat, mely a digitális kiadások mellett több speciális változatban is kapható lesz.'>
2 hozzászólás

Tommy

4 éve, 9 hónapja és 22 napja

Na erről is most hallok először! meglepett smiley

válasz erre

muki

4 éve, 9 hónapja és 22 napja

Ez nem az én világom.

válasz erre
Granblue Fantasy Versus
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja