Jóval kisebb méretűek lesznek az Xbox Series S-re megjelenő videojátékok

2020. szeptember 18.
66.1751
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár logikus következtetés, mégis kevesen gondoltak bele abba, hogy a Microsoft újgenerációs konzoljai miként osztják fel maguknak a piacot és ez milyen következményekkel jár, lévén az Xbox Series S eleve nem képvisel olyan nagy teljesítményt, mint nagyobb testvére.
 

Az XSX ugyanis egy natív 4K konzol, mely akár a 8K felbontást is elérheti majd a jövőben, azonban az XSS csak 1440p-s felbontásra képes, mely a 4K felbontást csak szimulálni tudja, ez a különbség pedig Jason Ronald, az Xbox egyik igazgatója szerint megmutatkozik majd a videojátékok méretein is.

Mint egy interjúban elmondta, az újgenerációs S-sorozatra érkező videojátékok nagyjából 30 százalékkal kisebb méretűek lesznek, mint az XSX-re érkező címek, hiszen nincs szükség az óriási textúracsomagokra - többek között - azért, hogy 1440p-s felbontásban és 60fps-sel tudják futtatni a rajongók az egyes címeket.
5 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 2 hete

Ez egy elég furcsa megoldás az én szememben. Gyakorlatilag rá lesznek kényszerítve a fejlesztők, hogy készítsenek egy változatot a játékukból butított textúrákkal. Legalább a Sony lemez olvasó nélküli konzolja tudtommal ugyanolyan erős lesz, mint a sima, csak nem tud majd lemezekről lejátszani. Ott nem kell mókolni a játékokkal.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 2 hete

rDAVE írta:
És 50%-kal kisebb SSD-vel.
Ott a pont.

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 2 hete

Értelemszerű.

válasz erre

rDAVE

4 hónapja, 2 hete

És 50%-kal kisebb SSD-vel.

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 hete

30% elég sok.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljazol63 profilja