Journey kosztümök érkeznek áprilisban a LittleBigPlanet 2-höz

2012. március 28.
1.5981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Media Molecule az utóbbi időben alaposan leállt a LittleBigPlanet 2-höz érkező új kosztümök gyártásával, aminek rendkívül egyszerű okai vannak, a háttérben ugyanis már javában készülődik a LittleBigPlanet Karting című aranyosság és reményeink szerint már a KisNagyPlanéta harmadik nagy epizódja is.

Az elmúlt hetekben azonban mégis megjelent egy olyan alkotás, amely megihlette a zsáklények megalkotóinak a fantáziáját, ez pedig nem volt más, mint a Journey.

A hivatalos európai PlayStation blogon megjelent információk alapján ugyanis április folyamán egy Journey kosztümpakk fog megjelenni az alkotáshoz, méghozzá nem csak a játék jellegzetes ruháival, hanem néhány matricával kiegészülve.

Friss információ még, hiszen az európai PlayStation Network kínálatába várhatóan ma kerül fel a Deep Sea Diver Pack nevű DLC is, ami hasonlóan érdekes újdonságokkal, leginkább új ruhákkal gyarapítja a KisNagyPlanéta világát, amelyek elsősorban mélytengeri kosztümök lesznek, így rák- vagy búvárjelmez többek között.
LittleBigPlanet 2-höz érkező új kosztümök gyártásával, aminek rendkívül egyszerű okai vannak, a háttérben ugyanis már javában készülődik a LittleBigPlanet Karting című aranyosság és reményeink szerint már a KisNagyPlanéta harmadik nagy epizódja is.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 15 napja

Kegyetlen!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

marco

13 éve, 15 napja

De jól néz ki!röhögő smiley

válasz erre
LittleBigPlanet 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja