Jött egy frissítés hosszú idő után az Among Us-hoz, csak éppen nem az, amit mindenki várt

2021. március 07.
31.4281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Among Us népszerűsége folyamatosan csökken annak az egyszerű ténynek köszönhetően, hogy a fejlesztők nem adagolják kellő mértékben a tartalmat - hiába van hónapok óta beígérve az Airship nevű új pálya, még ez sem jelent meg.

Ennek ellenére most jött a programhoz egy új update, ami kapcsán sokan reménykedtek, hogy végre érdemben ad valamit a rejtett szerepes címhez, viszont sajnos ismételten csalódnunk kellett, tekintve hogy az Innersloth mindössze egy Quickchat funkciót integrált, miáltal sebtiben jelezhetjük a chaten, hogy mondjuk meg szeretnénk vádolni valakit, vagy egyéb fontos információnk van, netán kérdést szeretnénk feltenni.

A probléma ezzel csak az, hogy egyrészt nem sokat ad a játékmenethez, másrészt pedig Among Us-t szöveges chattel játszani még mindig nem a legoptimálisabb, lévén az alkotás alapja, hogy a játékosok hallják egymást, miközben igyekeznek minél jobban megtéveszteni a többieket.

Among Us népszerűsége folyamatosan csökken annak az egyszerű ténynek köszönhetően, hogy a fejlesztők nem adagolják kellő mértékben a tartalmat - hiába van hónapok óta beígérve az Airship nevű új pálya, még ez sem jelent meg.'>
3 hozzászólás

StTomika

3 éve, 4 hónapja és 16 napja

Most frissítettem hiba volt!!!!!!! Teljesen használhatatlanná vált. Átlátok a falon, nem látom mi van előttem, mögöttem, alattam, felettem, de teljesen random. Minden eszközön teljesen egyformán a frissítés óta (pc, tablet, telefon)

válasz erre

Patrik94

3 éve, 4 hónapja és 18 napja

MAjd ammikor teljesen elvesztik a játékosokat, akkor kapcsolnak. Csak akkor már kicsit késő lesz.

válasz erre

muki

3 éve, 4 hónapja és 18 napja

Ez is valami...

válasz erre
Among Us
1.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja