Jöhetnek még újradolgozások a Capcomtól a Resident Evil 2 remake után is

2018. augusztus 02.
1.5401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Resident Evil 2 Remake leleplezése egy olyan húzás volt a Capcom részéről, melyre nem sokan számítottunk, a csapat elmondása alapján pedig nem feltétlenül kell megállniuk az említett játék újradolgozásánál.

Egy befektető kérdésére válaszolva derült ki, hogy a Resident Evil 2 Remake-től milliós eladásokat várnak, sőt, tervezik még a jövőben újrakeverni régebbi játékaikat, és habár nem említettek konkrét címeket, joggal csillanhat fel sokunk szeme egy esetleges Resident Evil 3: Nemesis felújítás végett.

A Capcom továbbá megosztotta, hogy bár adott volt számukra a környezet és a narratíva, a legtöbb elemet ismét létrehozták fejlett technológiáik segítségével, ráadásul olyan büdzsével álltak neki a fejlesztésnek, ami az egy globális célközönségnek szánt Resident Evil játéktól elvárható. Szimpatikus hozzáállás!
5 hozzászólás

Imperator

2 éve, 2 hónapja és 8 napja

Azért egy ilyen remake létrehozása össze sem hasonlítható a többi remasteredes hülyeséghez, mert amíg a többi játéknál csak a felbontást meg a textúrákat növelik, itt kompletten nulláról újra megalkotják az egészet. Az ilyennek van létjogosultsága.

válasz erre

RyutheStaR

2 éve, 2 hónapja és 9 napja

Számomra nem volt kérdés az első (majd 0) Remastered után, hogy jön a többi rész is... A 3.at már nagyon várom, nagy kedvencem volt annó. Egyedül azt bánom, hogy valószínűleg a 4.rész már elmarad, mert azt portolták új genre. :/

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nem hogy új részeket csinálnának!

válasz erre

muki

2 éve, 2 hónapja és 9 napja

De jó lesz. Ahelyett hogy újat csinálnának

válasz erre

Tommy

2 éve, 2 hónapja és 9 napja

Ezeket is megcsapta a kevés munkával sok pénzt szaga.

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljatotyak profilja