Jönnek az ausztrálok a Civilization VI-ba

2017. február 22.
4.2281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Firaxis bejelentette, hogy újabb civilizációval szeretnék kiegészíteni hamarosan a Civilization VI-ot, így a jól ismert és kedvelt stratégia hamarosan az ausztrálokkal bővülhet majd ki.

A teljes kontinenset felölelő ausztrál civilizációt várhatóan John Curtain, az ország egykori legismertebb miniszterelnöke vezeti majd, és akárcsak a korábbi új népek megjelenésekor, úgy őket is speciális egységekkel, építményekkel és tulajdonságokkal szerezhetjük be.

Hogy mikor, az egyelőre még nem ismert, ellenben amíg erre várunk, addig érdemes vetni egy pillantást egy aktuális Humble Bundle ajánlatra, lévén a Humble Civilization Bundle valamivel több mint 7 euró, tehát több mint 2000 forint ellenében elérhetővé teszi számunkra a harmadik epizódtól kezdve az összes Civilization-játékot, a hozzájuk megjelent kiegészítőkkel együtt.
Civilization VI-ot, így a jól ismert és kedvelt stratégia hamarosan az ausztrálokkal bővülhet majd ki.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Nem vagyok tisztában a játék történelmi felépítésével, de ha John Curtain lesz a vezetője a civilizációnak, akkor itt már igencsak a modern Ausztrália kerül terítékre. Pedig a gyarmati idők, vagy az az előtti őslakosi idők érdekesebbek lehetnek.

válasz erre

Elisorne

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Kenguru hadtest röhögő smiley

válasz erre
Civilization VI
21.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja