Jönnek a dinoszauruszok a Neverwinter-be is

2017. június 03.
4.8881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cryptic Studios munkatársai bejelentették a Neverwinter MMO legújabb kiegészítőjét, amely Tomb of Annihilation címmel várhatóan júliusban érkezik, és a játékvilág legújabb trendjének megfelelően a dinoszauruszokkal bővíti ki az alapokat.

A bővítmény napra pontosan július 25-re kapott felszállási engedélyt PC-n, de még az idén PS4-re és Xbox One-ra is beroboghat majd, a középpontban egy Chult nevű új területtel, amely egy erősen dzsungeles környékként rengeteg dinoszaurusszal bővíti az alapokat - ezek új legyőzendő szörnyek lesznek nyilván -, de találunk majd itt egy új dungeont, rengeteg új küldetést és más egyebeket is.

Érdekesség, hogy a Neverwinter alaposan el van látva mostanában friss tartalmakkal, hiszen éppen múlt hónapban érkezett meg hozzá a Shroud of Souls - konzolokra június 20-án jön -, és máris felsorakozott a háttérben ez a dínós expanzió is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Neverwinter MMO legújabb kiegészítőjét, amely Tomb of Annihilation címmel várhatóan júliusban érkezik, és a játékvilág legújabb trendjének megfelelően a dinoszauruszokkal bővíti ki az alapokat.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Nem egy Jurassic Park szint, de legalább nem zombik röhögő smiley

válasz erre

Skyker

7 éve, 5 hónapja és 24 napja

Ezek a sracok aztan ertenek a teaserek-höz. röhögő smiley Egyebkent megjegyeznem, ennek a T-Rexnek a mozgasa nagyon szepen le van irva.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 5 hónapja és 24 napja

Gólem írta:
Enélkül nem lehet játék, hihetetlen. Nincs semmi egyediség?
Pont, hogy a dinók nem szokványosak az MMORPG-ben. Az nem egyediség, ha 120 fajta farkast raknak mindegyikbe. Amúgy sem kell aggódni, a játék tele van kitalált szörnyekkel...

válasz erre

Gólem

7 éve, 5 hónapja és 25 napja

Enélkül nem lehet játék, hihetetlen. Nincs semmi egyediség?

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 5 hónapja és 25 napja

Rohadt jól néz ki! röhögő smiley

válasz erre
Neverwinter
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja