Jön a Castle Crashers PlayStation 3-as verziója

2009. július 23.
2.7701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A The Behemoth fain alkotása, a Castle Crashers eredetileg tavaly nyáron látott napvilágot a Microsoft, Summer Of Arcade promóciójának egyik kiváló darabjaként, gyűjtött is elismeréseket szép számmal az Xbox 360 online piacterén.

Eltelt egy esztendő, ismét tombol a forró nyár és mosolyra fakadnak a haladós beat'm'up rajongók a Sony-s tábor kötelékeiben is, hiszen a pöttömnyi stúdió bejelentette az alkotás PlayStation 3-as változatát.

Egyelőre megjelenési dátum nincs, de a játszható demót már tömegek nyüstölhetik a nagy, képregényes központú Comic-Con összeröffenésen, San Diego városában. A Castle Crashers állítólag a trófea rendszert is támogatni fogja majd, tehát lesz miért küzdenünk a játékban a végcélon kívül is. Az Alien Hominid-del elhíresült The Behemoth második alkotása egy oldalra scroll-ozós, csihi-puhi agymenés, minimális szerepjáték elemekkel, amelyet akár négyen is tolhatunk kooperációba fogva, offline helyi, vagy online multis megoldással. Egy kurta videóval nyújtunk rövidke betekintést az alkotásba, ha megtetszett és csak PlayStation 3-mal tekersz, várd ki szorgalommal, úton van a Sony-s portja. Egyedi képi világ, pörgős gameplay, retro zúzda..., kell ennél több?

#tv#
Castle Crashers eredetileg tavaly nyáron látott napvilágot a Microsoft, Summer Of Arcade promóciójának egyik kiváló darabjaként, gyűjtött is elismeréseket szép számmal az Xbox 360 online piacterén.'>
nincs még hozzászólás

Castle Crashers
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Comic-Con 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja