Jön a Total War: Rome 2 Emperor Edition

2014. augusztus 29.
3.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Árész profilja, adatai
Árész
A The Creative Assembly ma egy videoblog keretén belül bejelentette, hogy a Total: Rome 2 egy különleges kiadást fog kapni, amit Emperor Edition címre kereszteltek az illetékesek, részletek a hírben.
 

A SEGA Europe és a Creative Assembly ma hivatalosan bejelentette, hogy az egyik legnépszerűbb stratégiai játékuk, a Total War: Rome 2 bővített kiadásban részesül, melyet a rajongók az Emperor Edition címen érhetnek majd el.

Az úgynevezett Császár kiadás (bár a birodalmi kiadás jobban hangzana) tartalmazni fogja a teljes játékot, valamint az eddig megjelent ingyenes tartalmakat is. Ezenkívül még egy teljesen új kampányt fog tartalmazni, melyben Augustus császár birodalmát kell fenntartanunk egy vadonatúj kampánytérképen. A Julius Caesar merénylete után játszódó stratégiajáték kiegészítője több száz óra játékidőt ígér majd a rajongóknak.

A masszív frissítés nem csak új és ingyenes tartalmakat fog biztosítani, hiszen a fejlesztők ezenkívül megújult diplomáciai rendszert, átgondolt építkezési láncot, kiegyensúlyozott csatákat és optimalizáltabb grafikát ígérnek.

Megjelenési dátum még nincs, viszont a masszív kiadás teljesen ingyenes lesz azoknak, akik a mai napig is a Total War: Rome 2 című játékot birtokolják.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Matyigeek

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Ez nagyon tetszik.

válasz erre

ENCELADUS

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Erősen gondolkodok

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Az utolsó mondatban van az igazi pozitívum. Nem ám féláron adjuk, akinek megvan az eredeti, mint a Metro Redux-ot.

válasz erre
Total War: Rome 2
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Drp81 profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljaManiac profilja