Jön a Dragon‘s Lair 2 DSi-re is

2010. október 30.
1.9561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Dragon's Lair bizony nem mai játékos, hiszen Dirk első kalandja pár év múlva lesz kereken 30 éves.

Ha valaki nem tudná, egyike volt az első lézer lemezes játékoknak, és fantasztikus rajzfilmszerű grafikájával, valamint kereken 10 perc alatt végigjátszható történetével, és végtelen elrontási lehetőségével valóságos tömeghisztériát váltott ki az akkori játékos közönségben. S ami leginkább fontos, hogy a nagy pénzdobálós játéktermi gépeknél csak úgy kígyóztak a sorok, hogy egy kicsit játszhassanak Dirk kalandjaival.

És mint az szokás a második részt azonnal elkezdték fejleszteni 1983-ban, de a végső játék végül egészen 1991-ig váratott magára - különböző jogi és egyéb okokból kifolyólag. A Dragon's Lair 2: Time Warp végül ugyanazt - kicsit csiszolt - grafikát és hasonlóan eszement játékmenetet tartalmazott mint elődje. Ennek köszönhetően 2007-ben kiadták DVD-n is. Ez a változat akár egy asztali DVD lejátszóban is játszható a távirányító segítségével. Ezt 2009-ben követte a Blu-ray kiadás. Most pedig Don Bluth végre rászánta magát, hogy az első rész mintájára a második kalandot is kiadja a Nintendo handheld konzoljára. És ha minden igaz, a játékot még időben kiadják, hogy a fa alá tehessük. Úgyhogy kardot, dárdát, lándzsát szegezz!
2 hozzászólás

marco

13 éve, 8 hónapja és 9 napja

Húúúú, anno nagyon sokat játszottunk még vele Amigán haverokkal. Mondjuk a "nagyon sok" relatív, mert tényleg nagyon rövid volt.mosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 26 napja

Ezen a játékon sem igen maradt már több bőr, amit még leránthatnak róla.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja