Jön a Battlefield Hardline!

2014. május 28.
1.5301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegnap este még csak pletyka szintjén létezett, az éjszakai órákban azonban átesett a hivatalos bejelentésen is a legújabb Battlefield-játék, ami a Battlefield Hardline címre hallgat.

Az alkotást a Dead Space-sorozattal megismert Visceral Games fejleszti, még idén ősszel megjelenhet majd, a hivatalos honlap tanúsága szerint pedig az első konkrét információkat az E3-on, az Electronic Arts konferenciáján hallhatjuk róla.

Steve Papoutsis, avagy a fejlesztőcsapat vezére szerint a Battlefield Hardline-ról annyit lehet tudni előzetesen, hogy a rendőrök és a bűnözők macska-egér harcát dolgozza fel, ezen felül pedig nem csak a multiplayer mód, hanem az egyjátékos kampány is fontos szerepet kap majd benne.
Battlefield Hardline címre hallgat.'>
5 hozzászólás

Bvektor

10 éve, 8 hónapja és 8 napja

Elég jól néz ki. Kíváncsi vagyok milyen lesz, mert vagy nagyon jó vagy nagyon rossz szerintem. Kicsit mintha belemosnák az NFS világát is és a két játékot összeraknák. A single player engem annyira nem hat meg, azért se zavart, hogy a BFek nagyrészt multi orientáltak. De ha lenne egy ütős COOPja annak nagyon tudnék örülni.

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 8 napja

Azt olvastam emiatt a játék miatt nem jön a NfS, merthogy a fejlesztők ezen dolgoznak majd.

válasz erre

Neurotic

10 éve, 8 hónapja és 8 napja

Először nem tűnt nagy durranásnak, de kiszivárgott egy gameplay trailer is amit az EA youtube-ról már eltüntetett, de ami az internetre felkerül egyszer azt nehezen lehet leradírozni mosolygó smiley Meg is találtam reddit-en egy letölthető mp4-et kacsintó smiley http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/26om69/battlefield_hardline_real_gameplay/

Engem meggyőzött. Ha lehet hinni a trailernek akkor egy open world fps-t kapunk katonák helyett ezúttal rendőrökkel. A Bf-ből megszokott motor és minőség egy teljesen új körítéssel. Erős kampánnyal és egész érdekesnek tűnő multival.

válasz erre

jezzahun

10 éve, 8 hónapja és 8 napja

Érdekes váltás.. reménykedtem egy 2. világháborús részben..de erre kapunk zsarukat meg bünözőket.. érdekes..

válasz erre

rDAVE

10 éve, 8 hónapja és 8 napja

Hát ez eddig nem igazán BF szerű, de a single miatt engem érdekel. mosolygó smiley

válasz erre
Battlefield Hardline
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja