Jön PC-re is a Diablo Immortal

2022. április 25.
36.8281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kiderült, hogy a Diablo Immortal, a mobilos spin-off, amely sok vitát váltott ki, PC-re is megjelenik - az akció-RPG június 2-án, a teljes iOS és Android kiadással egy napon, nyílt bétában érkezik PC-re.

A két platform között cross-play és cross-progression is lesz, így útközben is játszhatsz, majd ott folytathatod, ahol asztali gépen abbahagytad. Ez egy meglepő lépés, tekintve, hogy a Blizzard olyan nagy hangsúlyt fektetett a játék mobilra való tökéletesítésére.

A játék eredeti bejelentése rengeteg Diablo-rajongót bosszantott, ami akkor történt, amikor sokan a várva várt Diablo 4 híreit várták. A leleplezés komoly visszatetszést váltott ki, a rajongók azzal vádolták a Blizzardot, hogy elfelejtette a gyökereit, "arculcsapásnak" nevezték, és azt állították, hogy a Blizzard "arcon köpte" a közösséget.

A Blizzard azt mondta, hogy "ide-oda ingadozott" a döntésen, hogy a játékot PC-re portolják-e, de volt egy olyan érzése, hogy a PC-s Diablo rajongók "megpróbálnák ezt a játékot egy emulátoron keresztül játszani", ami megingatta a döntést, hogy folytassák a portolást.

3 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Minek??? meglepett smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ohh de nagy királyság.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Akkor ezért kellett ennyit várni rá. wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja