Jön Magyarországra is a PS Plus felhőalapú szolgáltatása

2022. április 23.
41.5122
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sony a múlt hónapban mutatta be a megújult PlayStation Plus-t, és bejelentette, hogy az új szolgáltatás a világ legtöbb régiójában valamikor júniusban indul - a június közeleg, és a megjelenés előtt a Sony további részleteket közölt arról, hogyan tervezi a szolgáltatás bevezetését a világ különböző régióiban.
 

Kezdjük azzal, hogy ha az ázsiai piacokon élsz (Japán nem tartozik ide), akkor a világ többi részénél kicsit korábban juthatsz hozzá az új PlayStation Plus-hoz, a Sony ugyanis május 23-ra tervezi a bevezetést. Japánban a Sony június 1-jére, Amerikában június 13-ra, Európában pedig június 22-re tervezi a bevezetést.

Eközben a Sony újabb országokat vett fel a felhőalapú streaminghez és a PlayStation Plus prémium előfizetési szintjéhez való hozzáférés biztosításának listájára. A korábban bejelentett helyszíneken kívül a következő országok is csatlakoztak: Bulgária, Horvátország, Csehország, Görögország, Magyarország, Málta, Lengyelország, Ciprusi Köztársaság, Románia, Szlovákia, Szlovénia és Málta.
3 hozzászólás

Moby Dick

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyszerű hír.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Örömmel olvasom.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Végre egy jó hír PS fronton. PS5-ről esetleg valami érdemi infó?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja