Jön az MXGP PRO, minden idők legrealisztikusabb motocross játéka

2018. április 11.
6.6771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix és a Milestone ma délután bejelentette, hogy még az idén leszállítják a rajongóknak az MXGP-sorozat legújabb epizódját, mely várhatóan szakít a korábbi hagyományokkal, és az árkád megközelítés helyett a realizmust helyezi előtérbe.

A hivatalos közleményből kiderült, hogy az MXGP PRO június 29-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, mint a széria eddigi legrealisztikusabb alkotása, amit a fejlesztők a korábbi epizódok tapasztalatai és a rajongók visszajelzései alapján valósítottak meg, ezáltal garantált, hogy a motorok teljesen egyedi és valós fizikai tulajdonságok alapján működnek majd, realisztikus animációk kíséretében.

Bár minderről gyakorlati bizonyítékot egyelőre nem kaptunk, ellenben a Milestone szerint exkluzív partneri kapcsolatba léptek olyan profi motocross versenyzőkkel, mint Tim Gajser, Tony Cairoli és Gautier Paulin, akik tapasztalataikkal segítik majd a munkát. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

VaPe

1 éve, 8 hónapja és 26 napja

De sokszor mondta ez a csapat már ugyanezt.

válasz erre

totyak

1 éve, 8 hónapja és 26 napja

Nem akarok rosszmájú lenni, de Milestone-tól nem várok túl sok jót.

válasz erre
MXGP PRO
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaSándorkolbász profilja adambalonyi profiljaXelosz profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljamarco profiljaManiac profilja