Jön az Arcade mód a H1Z1-be

2018. augusztus 25.
3.2801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Elég alaposan megnőtt a H1Z1 játékosbázisa, legfőképp köszönhető ez a PlayStation 4-es megjelenésnek, ennek megfelelően a fejlesztők nem is ülnek a babérjaikon, részletezték a következő frissítés tartalmát.
Advertisement

A Daybreak Games egy videó keretein belül leplezte le az érkező újdonságokat, mely magába foglalja az Arcade Mode-ot, ahol csak és kizárólag sniperek és shotgunok vannak engedélyezve, illetve új fegyverek is kerülnek a játékba.

A második szezon elhozza magával a ranglistát, illetve egy Fortnite-hoz hasonló Battle Pass szisztéma is kerül a játékba, végül, de nem utolsó sorban pedig napi kihívások teljesítésére is lesz mostantól lehetőségünk. A Marauder skint is bemutatták, mely mindenkinek jár, aki augusztus 26-áig bejelentkezik a játékba, ezzel megköszönve a közösségnek a támogatást.

Az Arcade mód augusztus 24-27-ig lesz első körben játszható, majd augusztus 31-től szeptember 3-ig ismét próbálgatható lesz a dolog.

Nézd nagyban ezt a videót!



H1Z1 játékosbázisa, legfőképp köszönhető ez a PlayStation 4-es megjelenésnek, ennek megfelelően a fejlesztők nem is ülnek a babérjaikon, részletezték a következő frissítés tartalmát.'>
4 hozzászólás

VaPe

6 éve, 16 napja

Ebből lesz nálam egy pár nap játék megint. mosolygó smiley

válasz erre

zender

6 éve, 16 napja

Nyomok vele majd pár kört akkor újra!

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 16 napja

Egy idő után rohadt unalmas tud lenni.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 17 napja

Egy ideig jó móka volt, de már semmi motivációm játszani.

válasz erre
H1Z1
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaReichert Viktor profiljaManiac profilja