Jön az Age of Empires IV, valamint a második és harmadik rész felújítása!

2017. augusztus 22.
4.8321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rengetegen az idei E3-on várták, hogy a Microsoft bejelent végre egy új Age of Empires-játékot, azonban a redmondi óriás valamiért a kölni gamescom 2017-et tartotta ideálisnak ehhez, lévén az éjszakai órákban átesett a leleplezésen az Age of Empires IV.

A játék kapcsán annak ellenére sem tudjuk leplezni boldogságunkat, hogy egyelőre konkrétan semmit sem tudunk róla, csak azt, hogy a zseniális Relic Entertainment készíti el, akik többek között a Company of Heroes 2-n is dolgoztak korábban.

Az Age of Empires IV első kedvcsinálója egyébiránt egy halom festményszerű montázst prezentál csak nekünk, amelyek a történelem egyes periódusát elevenítik fel - a középpontban a háborúkkal -, de hogy ezek mind megjelennek-e majd a játékban is, azt egyelőre nem mernénk határozottan kijelenteni.

Azt viszont igen, hogy a legendás RTS-sorozat második fénykora előtt állunk, hiszen a Microsoft bejelentette, hogy az Age of Empires: Definitive Edition mintájára elkészítik a második és a harmadik rész hasonló formában felújított változatát, ergo jön az Age of Empires II: Definitive Edition és az Age of Empires III: Definitive Edition is.

Mindkét alkotás megszépült, akár 4K felbontásban is tolható grafikával, kibővült populációs limittel, jobb útkereső egységekkel, robusztusabb rombolási technológiával, extra zoomolási lehetőségekkel, modernizált és kibővült kezelőfelülettel, valamint remaszterizált zenei anyaggal érkezik.

Ez azonban még nem minden, az egészet megkoronázandó ugyanis az október 19-én érkező Age of Empires: Definitive Edition kapott egy friss kedvcsinálót, amit az alábbiakban, az Age of Empires IV bemutatkozó trailere alatt máris megtekinthetsz.

Nézd nagyban ezt a videót!





Age of Empires IV.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

Jópár korszakot és helyszínt felölel majd.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

A második rész a kedvencem volt anno.
Ez az új verzió kell!

válasz erre

muki

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

Whoaaaaa de király!!!!! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

A második előzetest wololo-val kezdeni. röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley
Látszik, hogy a Micro nem igen tervez előre, különben nem adnak ki egy HD verziót a 2-ből. Most meg jön a Definitive Edition... Mindegy, nem reklamálunk, jöjjön mind szép verzióban és az új is! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

Na vééééégre!!!!!! Alapmű, imádom. mosolygó smiley

válasz erre
Age of Empires IV
18.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja